Adreça

ESTEM:

Rutlla Baixa, 21
17230 PALAMOS

Telf. 972 317 495
Fax: 972 317 461

efogas3@terra.es

 

 CLIMATIZACIÓN

 

Instal·lació i manteniment d'equips de climatització (fret i/o calor), tant a nivell domèstic, splits, fan-colis... com per equips industrials.

La nostra empresa treballa sempre amb les millors marques del mercat: DAIKIN, FUJITSU, LG, MITSUBISHI ...

Demani'ns el seu pressupost personalitzat!!!!

 

 

 

 

 

 


 

CONSELLS:

Canvia el filtre. En realitat els filtres s'haurien de canviar cada pocs mesos. Si no li doneu molt ús, es poden netejar de tant en tant però l'ideal és almenys cada dos anys posar filtres nous per assegurar-vos de respirar l'aire més pur. Potser us sembli un manteniment car però sempre és millor això que comprar un de nou cada pocs anys.

Neteja els ventiladors de fora, ja que són la porta de sortida de l'aire calent. Considera contractar un professional que et netegi els tubs de tant en tant per evitar embussos i trencaments.

Comprova que el condensador no està bloquejat. Obeserva si la part que surt a l'exterior té suficient aire de front com per funcionar amb normalitat. Neteja'l també en finalitzar cada estació per a un millor manteniment.

Comprova els nivells de gas si és possible. En algunes unitats es pot veure si els nivells són normals. Si no és el cas, aconsegueix que un professional revisi la instal·lació de tant en tant. Comprova si té fuites.

Comprova la instal·lació elèctrica perqué els cables estiguin en perfecte estat i assegurar-te que no tira massa de la llum. Una factura massa alta pot acabar amb un ús massiu de ventalls com no et descuidis.